چایی ماسالا

 چای ماسالا یکی از انواع چای و مشتقات گیاه چای بوده که چای ماسالا رژیمی آسورا یکی از انواع آن است. منشا چای ماسالا با چای سبز و چای سیاه فرقی نمی کند. تفاوت این دمنوش محبوب و خوش طعم با چای سیاه، ترکیبات آن است.

چای ماسالا رژیمی آسورا از ترکیب شیر سویا یا شیر گاو، ادویه هایی مانند دارچین یا زنجبیل و هل تهیه می شود. البته دستورات زیادی برای تهیه این نوشیدنی وجود دارد.

خاستگاه این نوع چای هند است و بسیاری به همین دلیل، چای ماسالا را چای هندی هم می نامند. هندی ها این چای را با مواد مغذی ای مانند هل، میخک، دارچین، شیر و رازیانه تهیه می کنند. جالب است بدانید که در هندوستان اکثر مردم چای محبوب ماسالا را خودشان در خانه و از ابتدایی ترین مراحل درست می کنند.

 

چای ماسالا رژیمی آسورا چیست؟

چای ماسالا رژیمی آسورا از ترکیب شیر سویا یا شیر گاو، ادویه هایی مانند دارچین یا زنجبیل و هل تهیه می شود. این چای یکی از محصولات برند آسورا است.

 

چای ماسالا رژیمی محصولی از برند آسورا

برند آسورا یک تولید کننده ممتاز چای واقع در تهران-پردیس است. برند آسورا توسط آقای چای دماوند بنیان گذاری شده و در حالت خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.

قبل از صحبت درمورد چای، از شما می پرسیم که چای برای شما یاد آور چیست؟‌ رسیدن به خانه، بوی مطبوع دارچین؟ یا رفع خستگی، دور از هیایوی دنیا، بدون دغدغه. صد البته صدای دلنشین جوشیدن آب.

 

اگر شما هم چای خور هستید چای ماسالا رژیمی آسورا را به شما پیشنهاد می کنیم.

 

در باب فواید و خواص چای بسیار گفته ایم. همه می دانیم که چای چه خواصی دارد. اگر مقاله ویژه ما را درمورد خواص چای سبز مطالعه نکردید، این جا کلیک کنید! چای یک نوشیدنی بسیار مفید و مقوی ست و در این موضوع هیچ شکی وجود ندارد. اگر از ما بخواهید پاسخ این سوال را با یک کلمه بدهیم، خواهیم گفت که نه! چای به طور کلی نه تنها مضر نیست بلکه یک داروی تمام عیار برای بدن محسوب می شود. با نوشیدن چای آسورا این موضوع را به شما ثابت خواهیم کرد!

چای ماسالا رژیمی آسورا | پس چرا می گویند چای مضر است؟

هر ماده ای در کنار خواصش، معایب و ضرر هایی هم دارد. هیچ خوراکی ای را نمی شناسیم که از این قاعده مستثنی باشد. حتی مفید ترین مواد خوراکی جهان را هم اگر بیش از حد مصرف کنید با عوارض جانبی شان مواجه خواهید شد.

نوشته ای که پیش روی شماست مهم ترین مضرات چای برای افراد خاص و شاید در مقیاس های خاص را بررسی کرده و در اختیار شما قرار داده است. همچنین باور های نادرست و بی اساس درمورد مضرات این نوشیدنی محبوب را تا حد امکان به چالش کشیده ایم. امید است که توانسته باشیم در پایان پاسخ دقیقی برای پرسش “آیا نوشیدن چای ضرر دارد” برای شخص شما ارائه کرده باشیم.

چای و دندان، هم دوست و هم دشمن | چایی ماسالا رژیمی آسورا

اشتباه نکنید! چای برای سلامت دندان ها بسیار مفید است. چای یک آنتی اکسیدان قوی ست که باکتری های غیر مفید دندان را از بین برده و در دهانشویه ها استفاده می شود. همچنین چای حاوی موادی از جمله فلوراید و تانن است که از ایجاد پلاکت های دندانی و پوسیدگی دندان جلوگیری می کنند. در واقع این بستگی به شما دارد که چای آسورا دوستدار سلامت دهان و دندان شما باشد و یا دشمن آن!

نوشیدن چای هیچ مشکلی برای دندان ها ایجاد نمی کند و حتی آن ها را استحکام می بخشد و کمک می کند تا آنزیم های دهان باکتری ها را از بین ببرند. تنها در صورتی که چای تان را با قند و شیرینی های دیگر مصرف کنید مضرات چای متوجه شما شده و به سلامت دندان ها لطمه خواهید زد. سعی کنید چای را بدون قند و یا با شیرینی های طبیعی مانند خرما یا کشمش مصرف کنید.

همچنین تصور رنگ گرفتن دندان ها با نوشیدن چای درست نیست. اگر چای آسورا را با غلظت استانداردی بنوشید دندان های شما رنگ نخواهند گرفت. همچنین توصیه می شود تا بیست دقیقه پس از نوشیدن چای دندان هایتان را (حتی تنها با چرخاندن آب در دهان) بشویید.

چای آسورا یکی از برندهای معتبر ایرانی در سطح جهان با کارنامه ای درخشان است.

تاثیر منفی نوشیدن چای بر روند جذب آهن

چای در هضم غذا مخصوص غذاهای چرب تر به معده شما کمک فراوانی می کند. اما جلوی جذب آهن را می گیرد. هر چند این روند موقتی ست و نوشیدن چای دو ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا حتی برای افرادی با مشکل کم خونی مانعی ندارد.

 

نحوه‌ی تهیه چای ماسالا رژیمی آسورا در منزل:

  • زنجبیل و دارچین (در صورت تمایل هل و بادیان ختایی و فلفل قرمز) را روی حرارت بگذارید. دو دقیقه صبر کنید. سپس آن ها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شوند.
  • ادویه های حرارت دیده را خوب خرد کنید و به حالت پودر دربیاورید.
  • تمام مواد چای ماسالا رژیمی آسورا را همراه با شیر (ترجیحا شیر سویا یا شیر بدون لاکتوز) و آب با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید، ترکیب را قبل از رسیدن به نقطه جوش بردارید.
  • وقت اضافه کردن چای سیاه است، چای سیاه را به ترکیبتان اضافه کنید. اگر می خواهید چای ماسالایتان شیرین باشد می توانید آن را دوباره روی حرارت بگذارید و عسل به آن اضافه کنید.

در دوران مستعمره ی هندوستان، انگلیس کاشت چای سیاه را در این کشور شروع کرد. چای سیاه در آن دوران (اوایل قرن بیستم میلادی) بسیار گران قیمت بود و به همین دلیل مردم عادی برای اینکه در مصرف آن صرفه جویی کنند چای سیاه را با ادویه ها و گیاهان مختلف ترکیب می کردند.

Comentarios

Entradas más populares de este blog

آب شیرین کن

هوزینگ(Housing) چیست

هوزینگ(Housing) چیست