اصول طراحی آب شیرین کن | دستگاه آب شیرینکن صنعتی


اصول طراحی آب شیرین کن: اصول طراحی این دستگاه ها بستگی به نیاز و شرایط آبی که به سیستم ورود می شود دارد. دستگاه های آب شیرین کن صنعتی دارای ظرفیتی حدود پنج مترمکعب در هر روز می باشند. دستگاه های تصفیه آب با سیستم RO قادر هستند تا 99 درصد ذرات معلق موجود در آب را از بین ببرند. در ادامه بیشتر به خصوصیات این دستگاه می پردازیم.

اصول طراحی آب شیرین کن | دستگاه آب شیرینکن صنعتی

یکی از انواع فیلتراسیون آب شیرین کن به روش اسمز معکوس می باشد که عملکرد این دستگاه به این صورت است که یک غشا به اسم غشای نیمه تراوا در سیستم RO وجود دارد که این غشا آب دوست می باشد و فقط مولکول های آب را از خود عبور می دهد.

چند نوع دستگاه آب شیرین کن وجود دارد که عبارتند از:

  1. خانگی
  2. صنعتی
  3. نیمه صنعتی
  4. دریایی

آب شیرین کن خانگی

این دستگاه به جهت زلال سازی آب قابل مصرف در منازل استفاده می شود. بهترین و باکیفیت ترین دستگاه آب شیرین کن خانگی دستگاهیست که با روش اسمز معکوس عمل کند. دستگاه های آب شیرین کن خانگی به روش اسمز معکوس یا همان سیستم RO توسط مخزن ها و شیرهای برقی و پمپ هایی که دارند آب را تصفیه می کنند.

عملکرد این دستگاه به این صورت است که همه ذرات و املاحی که در آب وجود دارد را در آن از بین میبرد و بعد املاحی که مفید می باشند را به آب برمیگرداند. دستگاه های آب شیرین کن خانگی دارای برندهای زیادی می باشد که باکیفیت ترین آنها دستگاه های تایوانی می باشد و ساخت کشور تایوان است.

Description: آب شیرینکن صنعتی , دستگاه آب شیرین کن , آب شیرین کن

آب شیرین کن صنعتی

دستگاه های آب شیرین کن صنعتی برای آب هایی می باشد که دارای حجم و دبی زیادی می باشند. صنایعی مانند داروسازی، فولاد، غذایی، ستخر ها و سایر پروژه های بزرگ از این دستگاه استفاده می کنند.

کارایی این دستگاه ها به این صورت است که آب ورودی به وسیله ی پمپ ها به داخل دستگاه وارد می شود و ابتدا به قسمتی می رود که غشا وجود دارد این غشا همان غشای نیمه تراوا می باشد. همان طور که در بالا اشاره کردیم این غشا به دلیل خاصیت آب دوست بودنش فقط مولکول های آب را از خود عبور می دهد و دیگر ذرات در پشت غشا باقی می مانند.

در دستگاه های آب شیرین کن صنعتی از تجهیزاتی مانند غشا نیمه تراوا و پمپ فشار قوی، فیلتراسیون که شامل فیلتر میکرونی ، فیلتر کربنی و فیلتر شنی می باشد. و پمپ تزریق و مخزن که در پک تزریق آنتی اسکالانت می باشند و هوزینگ و شاسی و تابلو برق و ابزار کنترل و دقیق و شیرآلات استیل و پی وی سی و... می باشد.

تصفیه آب نیمه صنعتی

این نوع از آب شیرین کن ها دارای تجهیزاتی مانند پمپ فشار قوی، فیلترهای ممبرین، فیلترهای میکرونی، تابلو برق، شیرآلات استیل و پی وی سی، شاسی می باشد.

این دستگاه ها در ظرفیت های مختلفی از 200 تا 800 گالن در روز می باشد. هر گالن دارای ظرفیت مخصوصی می باشد که عبارتند از:

  1. 200 گالن دارای 800 لیتر می باشد.
  2. 300 گالن دارای 1000 لیتر می باشد.
  3. 500 گالن دارای 1500 لیتر می باشد.
  4. 600 گالن دارای 2000 لیتر می باشد.
  5. 800 گالن دارای 3000 لیتر می باشد.

آب شیرین کن دریایی

آب دریا به دلیل اینکه در صنایع کشاوزی و آشامیدنی و تفریحی مورد استفاده واقع می شود باید تصفیه شده و آبی زلال باشد که آسیبی به افراد و محیط نرساند.سیستم RO یا همان اسمز معکوس که گفتیم بهترین و مقرون به صرفه ترین روش تصفیه کردن آب می باشد در تصفیه آب دریا نیز کاربرد دارد.

تجهیزاتی که در دستگاه های آب شیرین کن دریایی وجود دارند عبارتند از سیستم RO و پیش تصفیه

در قسمت سیستم RO از فیلترهای ممبرین مخصوص آب دریا، پمپ فشار قوی، توربو شارژر استفاده می شود.

در قسمت پیش تصفیه از حوضچه و واحد آشغال گیر، واحد ته نشینی، فیلتراسیون شامل فیلتر میکرونی ، شنی و کربنی،تزریق مواد شیمیایی می باشد.

بیشترین خصوصیت آب دریا شوری بیش از حد آن می باشد. درصد آب دریا تقریبا از 2 تا 4 % میباشد البته این درصد در همه دریاها یکسان نیست.میزان نمک موجود در دریاها با هم مختلف می باشد.

البته همه ذرات موجود در آب دریا فقط شور بودن آن نیست بلکه ذراتی مانند شن و ماسه و مواد نفتی و نیز فاضلاب های صنعت و انسانی در آب دریا وجود دارد که همه این مواد در سیستم RO  از بین می روند.

 

Comentarios

Entradas más populares de este blog

آب شیرین کن

هوزینگ(Housing) چیست

هوزینگ(Housing) چیست